Noscomed Medical Supply A/S är ett privatägt danskt företag med huvudsäte i det vackra ambassadkvarteret på Østerbro i Köpenhamn. Vi är specialiserade inom medico-branschen, och har sedan 1990 fungerat som länk mellan utländska tillverkare och kirurger, läkare, sjuksköterskor, hudterapeuter och inköpare i hela Skandinavien. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter är av högsta kvalitet, och kommer från ansvarsfulla tillverkare med god klinisk dokumentation.

 

Key Account Manager

Noscomed distribuerar medicinska högkvalitetsprodukter från internationella företag till den estetiska marknaden i Skandinavien, med målet att förbättra livskvaliteten för enskilda individer.

Med mottot Your Patients - Our Concern strävar Noscomed att leverera de bästa produkterna inom sitt område.

Din roll
Nu söker vi en Key Account Manager som vill vara med på vår fortsatta resa. Du erbjuds möjligheten att komma in i bolaget i en spännande tid med stor tillväxt.

Vem är du?
Vi söker en affärsinriktad Key Account Manager med stort personligt driv och vilja att marknadsföra och sälja Noscomeds produkter inom ett eget disktrikt mot kunder inom både privat och offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet.

Som person är du mål och resultatorienterad. Du kan agera självständigt och sätter tydliga mål. Du stimuleras av ett stort ansvar, utmaningar och att skapa långsiktiga affärsrelationer. Driv och energi är viktiga egenskaper du besitter. Vidare är du en god kommunikatör som kan förmedla information på ett tydligt sätt.

Noscomod har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Ditt distrikt kommer vara Stockholm samt sydöstra Sverige. Tjänsten är på heltid. Vi ser gärna sökande boende i Stockholmsregionen.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Noscomed med rekryteringsföretaget Compass. För mer information om tjänsten och företaget är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsult Henrik Höjman på 072-207 53 65 henrik.hojman@compass.se eller Anders Larsson på 073-203 46 91 anders.larsson@compass.se

Ansökningar hanteras löpande så ansök gärna så snart som möjligt!