Om företaget
KGK Motor AB är ett bolag i den familjeägda koncernen KG Knutsson AB. Bolaget är distributör i Sverige för Honda motorcyklar och terränghjulingar. Suzuki motorcyklar, terränghjulingar, utombordsmotorer, flera båtfabrikat samt MV Agusta och Quadro motorcyklar.

Idag finns 26 anställda på KGK Motor och företaget omsätter ca 380 miljoner SEK, med huvudkontor i Sollentuna. Försäljningen sker via ett stort antal återförsäljare runt om i hela Sverige. KGK Motors strävan är att leverera tjänster och produkter som uppfyller kundernas höga krav och förväntningar. Genom ständiga förbättringar utvecklar bolaget sina tjänster och erbjudanden för att möta framtida krav på ökad kvalitet, service och logistik.
Du läser mer om företaget här: http://www.kgkmotor.se

 

Partnersupport

Motorcyklar – Båtar – Terränghjulingar - Utombordsmotorer

Är detta ord du kan relatera till och saker som intresserar dig? Skulle du tycka att det vore roligt att jobba med orderhantering och försäljning i ett trevligt familjeföretag där skratt värderas högt och där alla hjälps åt för att uppnå ett bra resultat? Då kan detta vara ditt drömjobb!

KGK Motor söker nu en medarbetare till partnersupport-avdelningen!


Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i ett team på tre personer där alla hjälps åt med order- och försäljningsrelaterade uppgifter till samtliga produktområden. Du kommer att sköta orderhantering och försäljning av fordon, utombordare, reservdelar och tillbehör. Dina arbetsuppgifter innefattar också artikelvård, registerhantering och beställningar. Du kommer dessutom att stötta Partner account managers i deras arbete samt fungera som partnersupport.


Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha ett utpräglat siffersinne och du gillar detaljarbete med artikelvård. Du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du bör ha erfarenhet av administration och registervård sedan innan. Har du dessutom erfarenhet av fordonsteknik och/eller reservdelar är det mycket meriterande. Du har god datorvana och erfarenhet av MS Office. KGK använder affärssystemet Movex/M3 och även en del i Navision. Du behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.


KGK Motor erbjuder
• Ett roligt jobb i en positiv och utvecklande miljö
• En trevlig arbetsplats med spännande produkter
• Möjligheten till en fortsatt lyckad karriär inom fordonsbranschen


Vid intresse
KGK Motor samarbetar med Compass i denna rekrytering. Har du frågor angående tjänsten eller företaget så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan Bonnevier på 070-861 85 61 jan.bonnevier@compass.se eller Annika Norberg på 070-486 65 93 annika.norberg@compass.se

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

KGK MOTOR samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. http://www.2secure.se