CarpoNovum har expertkompetens inom canceroperationer och därför god förståelse för vad som krävs för att radikalt förbättra de kirurgiska instrumenten och preoperativa villkor för att minska komplikationsgraden. Efter mer än 15 års forskning och produktutveckling har vi nu kirurgiska instrument avsedda att användas vid canceroperationer i tjocktarmen och ändtarmen.

Instrumentfamiljen CREX består av LapAid och RectoAid, instrumenten är CE-märkta och klara för introduktion på den Europeiska marknaden. Instrumenten går att använda vid öppen, laparoskopis, robotisk eller till och med transanal (TME) kirurgi. Med hjälp av instrumenten kan du också välja typ av anastomos. Sid-till-ände, ände till ände eller sida till sida. Kirurgen sätter gränsen inte instrumenten.

Under utvecklingsfasen har totalt 165 patienter opererats med instrumenten, i denna population har en markant minskning av läckage noterats. Bolaget står nu inför marknadsintroduktion och kommersialisering med start i Sverige och Norden.

 

Produktspecialist

Säljande produktspecialist till genombrottsprodukt vid kolorektalkirurgiDu kommer att vara med från början i kommersialiseringsfasen i ett företag med en produkt som är ett genombrott för operation av kolorektal-cancer.
CarpoNovum AB är ett svenskt företag, med fokus på att utveckla en ny generation av kirurgiska instrument, som används under tjocktarm- och ändtarmsoperationer, i syfte att ersätta nuvarande cirkulärstaplers.

CarpoNovum AB söker en säljande produktspecialist som vill vara med och minska komplikationerna (anastomosläckage) för personer som genomgår kolorektal kirurgisk behandling. Du är en person med stort engagemang som ska ansvara för försäljningen initialt i Sverige och, om du är rätt person utökas ansvaret till Norden. Du blir också en viktig länk mellan våra kunder och produktutveckling/kvalitet inom CarpoNovum.

CarpoNovum är ett start-up vilket innebär att du inte kommer till ”dukat bord”. Du är en entreprenör som tycker om att vara med och bygga bolag och hugga i där det behövs.


Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för hela säljprocessen, du kontaktar nya sjukhus, bokar och genomför möten, presenterar/demonstrerar säljer och introducerar vår produkt på sjukhusen. Du bygger långsiktiga relationer och utbildar personalen. Under deltagande på operationer och arbetet ute hos kund, är vägledning och guidning av användandet av våra produkter en central del.


Din profil
Vi ser att du har en gedigen erfarenhet av arbete inom sjukvården som operationssjuksköterska. Du har förmodligen ett etablerat nätverk bland kirurger och sjuksköterskor i Sverige/Norden. Du har också erfarenhet från försäljning ute på fältet, gärna gentemot sjukvård. Som person är du självgående, resultatinriktad och välstrukturerad. Du präglas av en inre drivkraft och har viljan att lyckas. Med förmågan att planera din arbetstid effektivt arbetar du bra självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du har en god förmåga att utrycka dig professionellt på engelska och svenska i tal och skrift.

I rollen som säljande produktspecialist hos oss arrangerar du möten och håller presentationer samt deltar på mässor och konferenser. Du deltar i operationer för att utbilda personal såväl under operation som för eftervård.

Som person har du en öppen attityd samt en positiv inställning och du ser lösningar före problem. Vi värdesätter flexibilitet och lägger stort fokus på service till våra kunder. Din bostadsort är med fördel Stockholm. Korta och långa resor ingår i arbetet, en betydande del av din tid kommer att vara i Stockholm och Mälardalen.


Mer information
I rekryteringen samarbetar CarpeNovum med Compass Human Resources Group. För mer information kan du kontakta Anders Larsson på anders.larsson@compass.se eller 073-203 46 91