Sollentunahem är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar cirka 5 740 hyreslägenheter, 200 lokaler samt 2 640 garage- och parkeringsplatser inom Sollentuna kommun. 2018 hade Sollentunahem ca 70 medarbetare och en omsättning på 419 miljoner kronor. Bolaget är i en spännande utvecklingsfas bl.a. med nyproduktion av ca 1 500 hyreslägenheter samt förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse. Läs mer https://http://www.sollentunahem.se/

 

VD

Vi har nu påbörjat rekryteringen av ny VDSom VD rapporterar du till styrelsen för Sollentunahem AB. Bolaget ingår i Sollentuna kommuns bolagskoncern och du ingår också i ledningsgruppen för koncernen.

En stor och viktig uppgift för VD blir att leda utvecklingen av Sollentunahem.

Som ledare och chef över chefer är du uppskattad för ett modernt och framgångsrikt ledarskap. Det är viktigt att du har samhällsintresse, god förståelse för politiskt styrd verksamhet och att du har erfarenhet av boendefrågor och fastighetsutveckling.

Rekryteringen är i tidigt skede, uppdraget och VD profil arbetas fram under de kommande veckorna, men vi vill redan nu påbörja en dialog med personer som kan ha intresse för detta uppdrag.


Dialog, intresse och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Sollentunahem med Compass. För att påbörja en dialog och erhålla mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsulter Bo Bengtsson, 070-971 35 50 bo.bengtsson@compass.se eller Hans Jansson, 073-461 36 03 hans.jansson@compass.se Du kan också välja att maila in ditt intresse för tjänsten via länken nedan.