Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 280 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team. Vi behöver dig som är engagerad och som är en vass relationsbyggare. Vi erbjuder en fartfylld miljö i en företagskultur med sunda värderingar. Läs mer på http://www.arvidnordquist.se

 

Key Account Manager

Travel Retail & Industri


Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Arvid Nordquist förstärker nu organisationen inom Out Of Home med en Key Account Manager som skall arbeta med kunder inom Travel Retail och Industri. Huvudfokus i rollen är att skapa lönsam tillväxt inom dina segment och för att lyckas så är du en mästare på att bygga och utveckla kundrelationer. Du arbetar operativt och strukturerat med att besöka potentiella kunder samtidigt som du kommer att utveckla och stärka affären med befintliga kunder. Du skapar affärsplaner på kundnivå tillsammans med våra marknadsteam och med att strategiskt utveckla kundernas engagemang i Arvid Nordquist varumärken. Du förhandlar kontrakt och skapar genom en tät och proaktiv dialog med kunderna nya och spännande affärsmöjligheter. Tillsammans med marknadsteamen är du med och utvecklar vårt erbjudande till respektive segment. Vidare är du delaktig i aktiviteter och marknadsinsatser som syftar till att stärka Arvid Nordquists varumärken och att öka försäljningen mot både befintliga och nya kunder.

Du erbjuder kunderna inom Travel Retail våra produkter inom vin & öl och våra kunder inom industri våra produkter inom smaksättning. Med stor kunskap och ett brinnande engagemang ser du till att dina kunder hela tiden är informerade om fakta, nyheter och förändringar. Arvid Nordquist lägger stor vikt vid att förmedla sina värderingar, normer och affärsidé till sina kunder och där förväntas du vara ett föredöme. Du rapporterar till vår Country Manager inom Out of Home.

Vem är du?
Arvid Nordquist söker dig som har en relevant utbildning inom marknadsföring/försäljning och som har minst 5 års erfarenhet av strategisk försäljning inom Foodservice/Travel Retail. Om du delar vår passion för mat, vin och kaffe så ser vi självklart det som en fördel. Du är genuint intresserad av människor och trivs i en roll som ställer höga krav på din förmåga att övertyga, förhandla och presentera. Helst ser vi att du har upparbetade kontakter inom Travel Retail och en god insyn i hur marknaden fungerar. Din analytiska förmåga och goda affärsmannaskap gör att du förstår affären och vad som driver lönsamhet och tillväxt. Arvid Nordquist kan erbjuda ett antal mycket starka varumärken som möjliggör en framgångsrik och spännande framtid och söker nu en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.