För uppdragsgivares räkning söker Compass en Projektcontroller för ett längre uppdrag med start under våren hos en väletablerad kund. Vår kund expanderar sin ekonomiavdelning och söker dig som är en erfaren Controller.

Kontor: Stockholm

 

Projektcontroller - Interimsuppdrag

Arbetsuppgifter och ansvar
Som Projektcontroller får du en nyckelroll som ytterst syftar till att säkra en fortsatt positiv utveckling och som säkerställer att vi bedriver vår verksamhet och våra projekt affärsmässigt och med lönsamhet. Du får en bred och spännande roll med breda kontaktytor som bland annat innebär:

• Löpande stötta och coacha chefer och specialister i frågor som rör ekonomisk uppföljning
• Följa upp och rapportera ekonomiskt utfall i våra projekt och avtal
• Driva budget- och prognosprocessen
• Management reporting
• Rapportering till finansiärer
• Ifrågasätta och utveckla nya arbetssätt
• Jobba i övergripande ekonomiutvecklingsprojekt

Placering: Stockholm och du rapporterar till Ekonomichef.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen och minst fem års arbetslivserfarenhet från ett tjänsteföretag med teknisk inriktning. Du har goda kunskaper i redovisning och en gedigen erfarenhet av att följa upp och analysera en projektverksamhet där du har utvecklat ledaregenskaper och en god pedagogisk förmåga.

Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din analytiska förmåga gör att du kan identifiera risker och svagheter i verksamheten och du driver engagerat arbetet med att komma tillrätta med bristerna. Det är meriterande om du arbetat i och förstår komplexiteten i en anslagsfinansierad verksamhet med externa kravställare. Du är väl insatt i frågor som rör IT-system kopplade till redovisning och uppföljning och har du jobbat med Visma och Visma Control så är det ett extra plus.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och då vi är angelägna om en snabb process och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Morgan Eilenberg på 0733 590 550 eller på morgan.eilenberg@compass.se.