Om företaget
Arvid Nordquist - Smakupplevelser och nutida kvalitet. Arvid Nordquist HAB är ett svenskt familjeföretag som sedan starten 1884 fokuserat på stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter.
För oss handlar kvalitet inte enbart om att koncentrera sig på dagens önskemål och behov, vi vill också ta ansvar för morgondagens. Därför väljer vi varumärken och producenter som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad miljöpåverkan.
Vi är dessutom det enda kafferosteriet i Norden som uteslutande rostar 100 % hållbart certifierat kaffe.
I vårt sortiment finns livsmedel, vårt egenrostade kaffe, vin, öl och sedan 2016 även non food-produkter.
Vi är idag 250 medarbetare i Norden som tillsammans arbetar för att kunna erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna - samtidigt som vi gör vårt yttersta för att förbättra villkoren för människor och minimera miljö- och klimatpåverkan. Det är, enligt oss, riktig god kvalitet.
Läs gärna mer på http://www.arvidnordquist.se.


 

Supply Planner

Food & Non Food

Supply Planner
Är du en analytisk relationsbyggare som drivs av att göra skillnad och som vill arbeta med starka varumärken i en expansiv och stimulerande miljö? Här är jobbet för dig!

Beskrivning av rollen och uppgifterna
Som Supply Planner har du en mycket central roll i varuflödesplaneringen av Arvid Nordquists nordiska produktportfölj. Du ansvarar för att planera och genomföra varuinköp utifrån behovsprognos och avtal med huvudmän och leverantörer.

Tjänsten är en operativ funktion i varuförsörjningen och som Supply Planner kommer du ansvara för att säkerställa att målen för lagertillgänglighet uppnås för sortimentet, vilket ska möjliggöra för bolaget att klara försäljningsmål, servicegradsmål samt krav på lageromsättning och minimalt svinn. Ett öppet och produktivt samarbete med dina nordiska kollegor på Marknad, Försäljning, Kundservice och övriga inom Supply Chain Planning är en förutsättning för att uppnå dessa mål.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen inom logistik/supply chain eller motsvarande och som jobbat i en liknande roll under några år. För att lyckas i rollen krävs en god affärsförståelse och intresse för hela processen. Som person är du analytisk, prestigelös och förtroende-ingivande. Arvid Nordquist söker en person som med starkt engagemang och en vilja att göra skillnad skapar resultat och bygger relationer.

Vi förutsätter att du kan tala och skriva svenska och engelska flytande, likaså att du har goda kunskaper i Office-paketet. Då du kommer att ansvara för ett, för Arvid Nordquist, nytt uppdrag sätter vi värde på att du har en förståelse för processer, kan arbeta i projektform och att du är självständig i ditt arbete. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från FMCG-branschen och att du arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.