Compass HRG är ett nordiskt rekryterings – och interim managementföretag som idag är en ledande aktör inom Executive Search, linjechefs- och specialistrekrytering, utvärdering och Interim Management. Vi har funnits på den nordiska marknaden i mer än 30 år och byggt vårt varumärke genom att vara professionella och personliga i allt vi gör. I dag är vi 80 anställda i Norden varav 13 i Sverige och vi söker nu dig som vill utvecklas och växa med oss i en spännande och omväxlande roll. Vi har vårt kontor på vackra Riddarholmen.�

 

Compass söker en Researchkonsult

6 månaders vikariat med möjlighet till förlängning

En spännande möjlighet för dig som är nyexaminerad och vill starta en karriär inom rekryteringsbranschen, vi lovar dig möjligheten till snabb utveckling med seniora kollegor och stort eget ansvar.

Vår härliga kollega Jens ska vara pappaledig från juli så vi tänker oss ett startdatum i augusti för tjänsten. Compass utvecklas och växer kontinuerligt så om vi ömsesidigt trivs med varandra finns goda möjligheter till förlängning.

Rollen och uppgifterna
Som Researchkonsult får du en nyckelroll i våra rekryteringsprocesser och du står för den expertis och kompetens som måste till för att identifiera och intressera rätt kandidater i våra uppdrag. I den initiala fasen av ett uppdrag så deltar du i kundmöten, tar fram analyser och kartläggningar, är delaktig i att ta fram annonser och uppdragsprofiler och allt övrigt som krävs för att skapa ett så bra underlag för den fortsatta processen som möjligt. Utifrån den initiala analys- och kartläggningsfasen driver du sen arbetet med att kontakta och intressera de kandidater som bedöms vara mest relevanta och intressanta för rollen, ett arbete som ställer stora krav på din förmåga att skapa intresse och presentera på ett övertygande sätt. Vi arbetar i team och du jobbar i ett nära samarbete med den kundansvariga konsulten och tillsammans skapar ni en professionell och personlig kontakt med både kunder och kandidater genom hela processen. Du blir också en viktig del i det team av duktiga researchers som hela tiden utvecklar vårt arbetssätt och vårt systemstöd så att vi kan bli ännu mer effektiva och precisa i att matcha rätt kandidat till rätt uppdrag.

Vem är du?
Vi ser helst att du har en akademisk examen, gärna inom ekonomi eller personal/HR. Du är antingen nyexaminerad eller har jobbat något eller några år i en liknande roll. För oss är det viktigaste att få in rätt person, med rätt attityd. Ditt intresse för samhällsfrågor, näringsliv och arbetsmarknad gör att du kan sätta dig in i och förstå företag, organisationer och roller samt omsätta det i att identifiera och intressera seniora kandidater. Ditt prestigelösa sätt och din positiva attityd gör att du har lätt för att skapa relationer och har lätt för att samarbeta. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, och du har en god förståelse för och kunskap kring systemstöd och digitala verktyg.

Vad kan Compass erbjuda dig?
Vi är en nordisk organisation och vi har ett tätt samarbete med de övriga nordiska länderna och regelbundna möten som ger energi, både professionellt och socialt. Vår kultur präglas av öppenhet, respekt och en gemensam tro på att trivsel och humor i vardagen gör att vi presterar bättre. Våra ambitiösa mål för framtiden gör att vi kan erbjuda stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter i rollen och en spännande resa som utvecklar dig både professionellt och personligt.

Ansökan
Om du tycker att det här låter spännande så tveka inte att skicka in en ansökan via länken nedan. Om du vill veta mer så hör gärna av dig till Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller till Anders Larsson på 073 203 46 91.