HEOR Manager (Interim)

Vi söker en HEOR Manager till den svenska marknaden för ett globalt läkemedelsföretag. Uppdraget är på 12 månader och med stora förutsättningar för förlängning.

Vår uppdragsgivare är en av de största globala läkemedelsföretagen med en imponerande pipeline av planerade lanseringar de närmsta åren 2-3 åren.

Vem söker vi
Du är sannolikt hälsoekonom och har stor förståelse för hälsoekonomiska modeller. Du behöver inte kunna bygga modeller själv, men känner dig väl förtrogen med vad de skall skall innefatta, samt hur man populerar av data.

Du kommer bl.a. att ansvara för dokumentation till NT-råd och TLV, samt kommer ge input till det globala teamet för att säkerställa att relevant data för svenska marknaden finns tillgänglig. I förhandlingar med TLV har du en central roll samt har en röst vid etablering av Market Access.

Kontakt
För mer information kontaktar du Compass Human Resources Group, Morgan Eilenberg på 073-359 05 50 eller morgan.eilenberg@compass.se, alternativt Anders Larsson på +46 73 203 4691 eller anders.larsson@compass.se

Vi har en kort process och urvalet är påbörjat så hör av dig så snart du har möjlighet.

Vi ser fram emot din ansökan!