Orion Diagnostica har en bred produktportfölj där QuikRead är vår största produkt. Våra kunder består av vårdcentraler, sjukhuslaboratorier, mottagningar och avdelningar på sjukhus samt företagshälsovården och andra privata vårdgivare. Produktportföljen förnyas ofta med produkter från vårt moderbolag och våra andra leverantörer.

 

Orion Diagnostica söker en Produktspecialist till Point of Care-teamet (PoC)

Rollen
Vi söker dig som är en utpräglad säljare och vill bli Orions nya produktspecialist. Du ansvarar för kontakter med kliniska laboratorier, privata och offentliga vårdgivare, upphandlare, budgetansvariga, enhetschefer m fl. Till de prioriterade produkterna i din portfölj hör bland annat QuikRead go.

Som produktspecialist hos Orion får du möjlighet att på Sveriges vårdenheter bygga upp långsiktiga relationer med befintliga kunder och, inte minst, med nya kunder för att nå dina försäljningsmål. Du får ett jobb som är utmanande och självständigt och som erbjuder stor frihet och med det stort ansvar. Du kommer till ett företag där man satsar på utveckling av sina medarbetare och där stora möjligheter finns till nya utmaningar när du visar på goda resultat.

Merparten av din arbetsvecka tillbringar du naturligtvis ute hos kunderna. Ni är 3 kollegor i det svenska POC-teamet som delar landet mellan er. I tjänsten ingår en del resande, ibland med övernattningar. Troligen bor du i Stockholm eller Skåne regionen.

Dig vi söker
Du jobbar idag antagligen med försäljning till sjukvården. Men, viktigast är din personlighet och att du har visat att du är en framgångsrik säljare. För att lyckas är det avgörande att du har ett stort säljdriv och kan komma till avslut. Du tycker om att träffa dina kunder och sätter dennes behov i centrum för att göra affärer. Du kan planera din tid effektivt, är uthållig och långsiktig. Självklart är du kreativ i tanke och handling och drivs av ständig utveckling, både din egen och företagets. Det är viktigt att du trivs med självständigt arbete och utmanande mål.

Mer information
För mer information kontaktar du Anders Larsson eller Jens Nordqvist på Compass Human Resources Group. Anders når du på 073–203 46 91 eller anders.larsson@compass.se och Jens på 070-15 35 69 eller jens.nordqvist@compass.se . Besök också hemsidan http://www.oriondiagnostica.se

Vi har påbörjat processen så ansök snarast möjligt.