Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag med 280 medarbetare över hela Norden som brinner för att erbjuda de bästa smakupplevelserna och produkterna. Vårt sortiment innehåller starka internationella varumärken som kan erbjuda hög kvalitet i kombination med omsorgsfull produktion och minskad påverkan på människa och miljö. Vi behöver stärka vårt team. Vi behöver dig som är engagerad och driven. Vi erbjuder en fartfylld miljö och stort eget ansvar. Läs gärna mer på http://www.arvidnordquist.se

 

Exportchef - Kaffe

Vi producerar och säljer ett fantastiskt kaffe, nu söker vi dig som vill ta ansvar för nästa milstolpe i Arvid Nordquist framgångsresa, att utveckla och driva vår exportförsäljning.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Rollen som Exportchef Kaffe är helt ny och du erbjuds här en nyckelroll och ett strategiskt ansvar för att långsiktigt utveckla vår exportförsäljning. Du ansvarar ytterst för försäljning och lönsamhet inom affärskanalen Export och för att bygga upp och utveckla kund- och distributörsplaner. Initialt ansvarar du för att ta fram den strategiska planen för vår exportverksamhet och för att implementera de aktiviteter och initiativ som krävs för att nå resultat. Vidare skapar du förutsättningarna internt genom att utveckla och implementera rutiner och processer som krävs för att stödja en satsning på Export. Du jobbar i ett nära samarbete med marknadsavdelningen i frågor som rör sortiment, design och marknadsföring. Som Exportchef Kaffe ansvarar du även för konkurrent – och marknadsanalys som ligger till grund för val och rekommendationer av vilka exportmarknader som prioriteras. Självklart jobbar du även fram go-to-market strategier för de valda marknaderna.

Vem är du?
Du har en akademisk examen inom ekonomi/marknadsföring och har troligen byggt på med utbildningar inom ledarskap, förhandlingsteknik och försäljning. För att du ska trivas hos oss och kunna göra ett bra jobb så ser vi att du tidigare har jobbat med försäljning på en strategisk nivå där det ställts höga krav på din initiativförmåga, ditt driv och din förmåga att bygga och utveckla relationer. Du kan och förstår snabbrörliga konsumentvaror och har erfarenhet av att utveckla nya exportmarknader. Du är bekväm i internationella förhandlingar på en hög nivå och du förstår hur du ska navigera för att identifiera och etablera kontakt med tänkbara samarbetspartners. Arvid Nordquist söker en ambitiös lagspelare som har ett starkt engagemang i organisationens utveckling och som har en vilja att göra skillnad.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar Arvid Nordquist tillsammans med Compass. Du söker ovan nämnda tjänst via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om Arvid Nordquist och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller Anders Carlsson på 070 766 26 91.