Om oss
Compass är ett av Nordens största rekryteringsföretag inom rekrytering av chefer och kvalificerade specialister.
Vi är i dag 75 personer i Norden och genomförde över 600 rekryteringar 2017. Det går bra för oss och vi ska fortsätta att växa och utvecklas.

Till vårt Stockholmskontor, som ligger på Riddarholmen, söker vi nu fler schyssta konsulter som vill utvecklas i ett schysst bolag med schyssta värderingar och schyssta ersättningar.
Vi söker dig som vill få ett självständigt ansvar för kunder och affärer och arbeta med kvalificerade rekryteringar.

 

Rekryteringskonsult

Vill du bli kollega med Anna och Jens? Compass söker schyssta rekryteringskonsulter som vill utvecklas med oss!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och har hunnit arbeta minst fem år i roller där du har kommit nära affärsverksamhet och människor. Du kan vara rekryteringskonsult idag, eller kanske vill du bli det. För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken, öppen, mån om andra och en person som skapar förtroende tack vare kompetens och trygghet.
Vi har många spännande kunder inom flera olika segment och vi tror mycket på det professionella och personliga i våra kundrelationer. Om det här har väckt ditt intresse och du tror att du har det som krävs för att lyckas i rollen så vill vi gärna komma i kontakt med dig.
Läs gärna mer om rollen på http://www.compass.se.

Ansökan och information
Du söker ovan nämnda tjänst via länken och för mer information om oss och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Hultkrantz (anna.hultkrantz@compass.se) på 073 834 33 20 eller Anders Larsson (anders.larsson@compass.se) på 073 203 46 91.