Kort om Mylan

Mylan är verksamt inom läkemedelsbranschen och har ca 150 anställda i Sverige. Verksamheten är förlagd till Bergshamra. På Mylan arbetar vi för att sätta nya standarder inom hälso- och sjukvården. Vi samarbetar världen över för att ge 7 miljarder människor tillgång till medicin av hög kvalitet. Med en global arbetsstyrka på ungefär 35 000 personer kan vi gå till jobbet varje dag och veta att vi gör skillnad i livet för någons mamma, pappa, syster eller bror. Vi finns i 67 länder på sex kontinenter och marknadsför våra produkter i ungefär 165 länder och territorier.

 

Mylan söker en Market Access Manager för södra Sverige

External Affairs & Market Access avdelningen:

Mylan expanderar och för att effektivt arbeta mot betalare på landsting och regioner så söker en person till region syd för vår svenska organisation.

Det här är en tjänst för dig som lockas av att arbeta för ett företag som värdesätter frihet under ansvar, korta beslutsvägar och gillar ett ledarskap som uppskattar egna initiativ. Vi erbjuder attraktiva arbetsuppgifter i trevlig internationell arbetsmiljö.

Du kommer rapportera till chefen för External Affairs & Market Access som rapporterar till Sverigechefen. Som Market Access Manager kommer du ha ansvar för att analysera, förbereda samt kontakta budget- och betalningsansvariga i respektive landsting och region. Denna insikt och kunskap bereder väg för de många produktlanseringar inom exempelvis Biosimilarer som Mylan Sverige står inför. Vi har dessutom ett antal tillväxtprodukter där Market Access spelar en viktig roll för att fler patienter får tillgång till läkemedlen.

Detta arbete sker i samspel med KAM, Produktchefer, Medicinska Rådgivare, PR, Policy och Pris & Subvention.

Profilbeskrivning:

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som KAM och minst Läkemedelskommitté erfarenhet. Utöver det är du nyfiken, du har goda insikter vad gäller landstingsbetalarna, ersättningsmodell och regioners och landstingens organisation. Du kan sjukvårdens styrsystem.

Några egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att trivas och lyckas:

• Säljerfarenhet och förmåga att presentera kundlösningar
• Tydliga resultat inom Market Access och/eller betalarsamarbeten/projekt
• Driv och stor förmåga att jobba oberoende med problemlösning
• Bra exempel på kundfokus och engagemang
• Erfarenhet och kompetens av att leda projekt

Du har även mycket bra kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska samt datorvana.

Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Mylan med Compass Human Resources Group. Du söker tjänsten via länken och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter:

Anders Larsson, 073 203 46 91, anders.larsson@compass.se
Anna Hultkrantz, 073-834 33 20, anna.hultkrantz@compass.se