Protector etablerades i Norge år 2004 och i Sverige år 2011 och har på kort tid, med fokus på kvalitet och kostnadsledarskap vuxit organiskt och lyckats ta en stor marknadsandel på mäklad försäkring. Protectors framgång bygger mycket på vår affärsidé - unika relationer till våra samarbetspartners, framstående beslutsförmåga och kostnadseffektiva lösningar.
Efter 8 år på den svenska marknaden är vi försäkringsgivare åt:
• stora industri-, tjänste-, och fastighetsföretag, varav många är börsnoterade
• små- och medelstora företag genom affinitylösningar
• drygt 200 av Sveriges 290 kommuner samt ett antal landsting

 

Underwriter Egendom

Protector fortsätter att växa och vill nu förstärka med en Underwriter inom egendom!

Protector är utmanaren. Vi har en stark prestationskultur som är baserad på värdestyrning och en ständig strävan att bli bättre. Vi växer kraftigt inom flera försäkringsområden och söker nu en Underwriter inom egendom.

Om tjänsten
Som underwriter på Protector kommer du att ansvara för lönsam tillväxt och hela tiden sträva efter en topposition på marknaden. Detta innebär ett självständigt ansvar för arbetsuppgifter som prissättning, riskbedömning samt åtgärdsprogram för skadeförebyggande.

Du kommer att aktivt bidra till Protectors fortsatta framgång och höga kvalitet både genom att fatta beslut som baseras på din analys och affärsmässiga förmåga samt genom att dela med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor. Det ställs även krav på din förmåga att aktivt bidra i beslutsprocesser och att dokumentera dina slutsatser.

Om dig som kandidat
Du har en stark vilja att lyckas och du kommunicerar öppet och direkt. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och lösningsorienterad. Du är en prestationsmotiverad lagspelare som drivs av att skapa goda resultat och att göra skillnad. Att ta egna initiativ, se möjliga affärer samt tänka affärsmässigt är något du brinner för.

Kvalifikationer
Du är civilingenjör, civilekonom eller har en liknande akademisk utbildning. Troligen jobbar du som underwriter inom egendom i dag med ett stort eget ansvar och ett tydligt mandat. Du har kanske jobbat som riskingenjör eller skadereglerare tidigare och har en god förståelse för de tekniska aspekterna av rollen.

Vad kan Protector erbjuda dig
Som underwriter hos Protector bygger du affär och lönsam tillväxt. Du ges möjlighet att påverka och driva i en tillåtande och utvecklande kultur. Om du känner igen dig i beskrivningen och vill spela i det vinnande laget så tveka inte att höra av dig.

Information och ansökan
Rekryteringen hanteras av Compass och du söker tjänsten via länken. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Du är välkommen att kontakta Anders Carlsson på 070-766 26 91 eller Jens Holmberg på 070-377 06 20 för mer information.